Το Animal Crossing: Happy Home Designer gets παίρνει την πρώτη του κριτική στο Famitsu

02 Αυγ

animal-crossing-happy-home-designer-boxart

Το Famitsu της προηγούμενης εβδομάδας, είχε μία κριτική για το Animal Crossing: Happy Home Designer. Σήμερα έχουμε την πλήρες μετάφραση. Δείτε παρακάτω για να δείτε τις ετυμηγορίες από 4 διαφορετικούς συντάκτες.

1ος Κριτικός – 9

Αν και δεν είναι ένα κεντρικό παιχνίδι της σειράς, υπάρχει αρκετό υλικό από την σειρά των Animal Crossing, όπως χαρακτήρες και έπιπλα και χρησιμοποιούνται ομαλά, κάνοντας σας να φτιάχνετε λεπτομερειακά δωμάτια σαν υπνωτισμένοι. Επίσης, είναι ωραίο ότι μπορείτε να τοποθετήσετε πράγματα όπως σχολεία και ξενοδοχεία εκτός από σπίτια. Είναι βολικό το να μετακινήσετε έπιπλα με το στυλό αφής. Παίρνετε νέα πράγματα όπως έπιπλα και ταπετσαρίες από τις απαιτήσεις των άλλων χωρικών ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάτι που δείχνει ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι για αρκετό καιρό.

2ος Κριτικός – 8

Χαίρομαι που μπορείς να σχεδιάσεις εξωτερικούς χώρους από τα κτήρια και τους κήπους, εκτός από τους εσωτερικούς χώρους. Είναι επίσης ωραίο που μπορείτε να σχεδιάσεις εσωτερικούς χώρους από τα σχολεία και τα μαγαζιά. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες μέσα στα τελειωμένα κτήρια όσο αλλάζετε τους ρόλους του ιδιοκτήτη και τα ρούχα του. Δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση, αφού ολοκληρώσετε κάποια δουλειά, καθώς η έκφραση του πελάτη δεν αλλάζει, αν βάλετε τα απαιτούμενα έπιπλα, οπότε είναι λίγο απελπιστικό, ειδικά αν έχετε δουλέψει αρκετά τον σχεδιασμό του χώρου.

3ος Κριτικός – 9

Μιας και το παιχνίδι ειδικεύεται στο χτίσιμο δωματίων, το να μετακινείς έπιπλα είναι αρκετά πιο εύκολο από ένα κλασικό παιχνίδι της σειράς. Μπορείτε να αναβαθμίσετε έπιπλά που τοποθετούνται σε ιδρύματα και μαγαζιά ή δημιουργούν παράθυρα, πόρτες, κήπους ή ακόμα και την μουσική του χώρου, οπότε ασυναίσθητα θα απορροφηθείτε από το παιχνίδι.  Όταν το παρακάνετε έτσι, θα θέλετε να έχετε ένα δικό σας σπίτι, αλλά αυτό το απραγματοποίητο όνειρο φαίνεται πραγματικό. Μία καθημερινή αναφορά ολοκληρώνει τις εργασίες της ημέρας και αν και υπάρχει ακόμα ο τομέας της προηγούμενης δουλειά σας, είναι καλό που μπορείτε να τα συνδυάσετε με αυτήν την αναφορά.

4ος Κριτικός – 9

Καθώς το παιχνίδι εστιάζει στο σχεδιασμό κατοικίας της σειράς Animal Crossing, δεν έχει το ίδιο βάθος με την παραδοσιακή σειρά καθώς δε σας παρέχει την εμπειρία της γενικότερης ζωής στο χωριό. Κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να σημειωθεί είναι οι συζητήσεις με τους διαφορετικούς ήρωες, των οποίων οι χαρακτήρες ξεχειλίζουν από προσωπικότητα. Είναι υπέροχο χάρη σ’αυτές, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς να γίνεται επαναλαμβανόμενο. Είναι ενδιαφέρον να βλέπετε το πώς ένας παλιότερος πελάτης ζει τη ζωή του/της και γι’αυτό αξίζει τον κόπο να επιστρέφετε στο παιχνίδι.

Το Animal Crossing: Happy Home Designer κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία την Τετάρτη. Έρχεται στην Βόρεια Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου και στην Ευρώπη στις 2 Οκτωβρίου.

Το Animal Crossing: Happy Home Designer gets παίρνει την πρώτη του κριτική στο Famitsu

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων