Το Astral Breakers στο αμερικάνικο Wii U eShop την επόμενη εβδομάδα

01 Αυγ

astral-breakers-656x369

Η Intropy Games φέρνει στο αμερικάνικο Wii U eShop το Astral Breakers την επόμενη εβδομάδα, με την είδηση να επικυρώνεται από το ίδιο το στούντιο.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι puzzle με στοιχεία δράσης και παίζεται είτε συνεργατικά, είτε ανταγωνιστικά.  Ο στόχος είναι ο παίχτης να σπάσει πολύχρωμες σφαίρες, ρίχνοντας έτσι άχρηστες σφαίρες στο πεδίο του αντιπάλου σου.

Ο τίτλος επιτρέπει ανταγωνιστικό παιχνίδι στο Versus mode.  Στο SuperNova survival mode, δυο παίχτες μπορούν να παίξουν ομαδικά ενάντια στο CPU.

Ακόμη, προσφέρεται η δυνατότητα να ζωγραφίσει κανείς το δικό του παίχτη στο παιχνίδι.  Καθώς το παιχνίδι βασίζεται σε ένα Zodiac θέμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GamePad για να καταστρώσετε τους δικούς σας σχεδιασμούς και να τους ρίξετε στη μάχη φέρνοντας διάφορα αποτελέσματα.  Το όνομά τους, το πώς είναι σχεδιασμένοι, το μοτίβο με το οποίο πέφτουν καθώς και ο ρυθμός με τον οποίο πέφτουν (δηλαδή το πόσα άχρηστα πράγματα πέφτουν στον αντίπαλο), όλα αυτά διαφέρουν.  Οι σχεδιασμοί γίνονται πιο “θανατηφόροι” για τον αντίπαλο, όσο πιο περίπλοκος είναι ο σχεδιασμός.  Τέλος, το Astral Breakers θα έρθει με 12 Zodiac σχηματισμούς.

Πηγή

Το Astral Breakers στο αμερικάνικο Wii U eShop την επόμενη εβδομάδα

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων