Το Axiom Verge έρχεται στο Wii U αργότερα μέσα στη χρονιά

15 Μαρ

axiom-verge-1-656x369

To Axiom Verge έρχεται στο Wii U, σύμφωνα με το δημιουργό του παιχνιδιού, Tom Happ. Η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για το eShop αργότερα μέσα στο έτος.

Δείτε παρακάτω μερικές πληροφορίες για τον τίτλο.

Το Axiom Verge είναι ένα retro-style action-platform-exploration game σε 16-bit style και επηρεάστηκε πολύ από παιχνίδια όπως τα Metroid, Contra, Blaster Master και άλλα κλασικά παιχνίδια, αλλά με πολύ σύγχρονο σχεδιασμό. Επίσης, σας δίνει δύναμη πάνω σε glitches, όπως αυτές των παλιών παιχνιδιώ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χαλάσετε εχθρούς, να φθείρετε περιβάλλοντα και να μπείτε σε μυστικές περιοχές ενώ εξερευνείτε τον εχθρικό εξωγήινο κόσμο και αποκαλύπτετε το ρόλο σας μέσα του.

Το Axiom Verge διαθέτει παραπάνω από 40 όπλα και εργαλεία, περίπου 100 αναβαθμίσεις, πάνω από 80 πλάσματα, σχεδόν 1000 δωμάτια και έξι γλώσσες, στις οποίες δεν περιλαμβάνονται τα Ελληνικά.

Πηγή

Το Axiom Verge έρχεται στο Wii U αργότερα μέσα στη χρονιά

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων