Το -CHASE- Unsovled Cases Division ανακοινώθηκε για το ιαπωνικό 3DS eShop – δημιουργία από πρώην στέλεχος της Cing

11 Μαρ

chase-unsolved-cases-1-656x482

To -CHASE- Unsolved Cases Division ανακοινώθηκε για Ιαπωνία, με στόχο να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο 3DS eShop αυτό το καλοκαίρι.  Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας, το οποίο λέγεται πως είναι ‘σκληρό καρύδι’.  Τη δημιουργία του τίτλου διευθύνει ο Taisuke Kanasaki (Another Code/Hote Dusk), ενώ ταυτόχρονα και άλλοι πρώην εργαζόμενοι της Cing δουλεύουν πάνω σε αυτό. Την έκδοση του παιχνιδιού ανέλαβε η Arc System Works.

Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες από το -CHASE- Unsolved Cases Division.  Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα teaser site εδώ.

-CHASE- Unsolved Cases

Πηγή

Το -CHASE- Unsovled Cases Division ανακοινώθηκε για το ιαπωνικό 3DS eShop – δημιουργία από πρώην στέλεχος της Cing

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων