Το Chasing Dead αναπτύσσεται για το Wii U

20 Αυγ

chasing-dead-656x426

Η 2020Venture έχει στα σκαριά ένα νέο παιχνίδι για το Wii U με την ονομασία “Chasing Dead”. Είναι παιχνίδι πυροβολισμών πρώτου προσώπου με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και τρόμου, το οποίο πιθανότατα θα διανέμεται μέσω του eShop.

Ορίστε η επίσημη περίληψη:

Όταν μια δεύτερη Γη εμφανίζεται αναπάντεχα στον ουρανό, μια ομάδα απο ειδικές δυνάμεις, αστροναύτες και επιστήμονες ταξιδεύουν 955.600 μίλια στο διάστημα, σταλμένοι απο τη NASA και τον Αμερικάνικο Στρατό, ωστόσο κάθε επαφή χάνεται λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στον πλανήτη.

Εσείς θα αναλάβετε το ρόλο ενός σκληροτράχηλου και ατρόμητου πρώην πεζοναύτη με το όνομα Jake, με κύριο στόχο να συλλέξετε οποιαδήποτε ίχνη έχουν απομείνει απο τις έρευνες της χαμένης ομάδας. Θα διασχίσετε τη χιονισμένη ρώσικη τούνδρα, θα ταξιδέψετε στις καυτές ερήμους του Αφγανιστάν και θα ερευνήσετε τις ερειπωμένες πόλεις της Ουκρανίας ενώ παλεύετε με πλάσματα γεννημένα απο την αυτοκαταστροφή της ανθρωπότητας.

Χρησιμοποιήστε κάθε όπλο που μπορείτε να βρείτε, απο πυροβόλα μέχρι αμβλεία αντικείμενα για να καταπολεμήσετε τις ατέλειωτες ορδές απο ζόμπι και μεταλλαγμένους που μαστίζουν αυτή την δεύτερη Γη. Αυτός ο νέος κόσμος βρίθει απο τρόμο και οι παίκτες πασχίζουν να επιβιώσουν απο θανατηφόρους κινδύνους όπως συγκρούσεις αεροπλάνων, εγκαταλελειμένα ορυχεία, ερειπωμένα νοσοκομεία και στοιχειωμένα σπίτια.Όσο συλλέγετε μονάδες δεδομένων και ακούτε τα ημερολόγια της πρώτης ομάδας, θα φτάσετε στη φρικιαστική αποκάλυψη που θα σας οδηγήσει στο λόγο της καταστροφής αυτής της παράλληλης Γης. Αλλά πάνω απ’όλα, θα πρέπει να επιτύχετε σ’αυτό που κανείς άλλος σ’αυτή τη Γη δεν κατάφερε να κάνει. Να επιβιώσετε.

Το Chasing Dead είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2015. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή 1, Πηγή 2

Το Chasing Dead αναπτύσσεται για το Wii U

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων