Το Chronicles of Teddy: Harmony of Exidus κυκλοφορεί στο Wii U στις 31 Μαρτίου

11 Μαρ

chronicles-of-teddy-1-656x397

To Chronicles of Teddy: Harmony of Exidus, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο για το Wii U, έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι Aksys Games και LookAtMyGame ανακοίνωσαν σήμερα πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από τις 31 Μαρτίου ως eShop download. Δεν έχει οριστεί ακόμη η τιμή του παιχνιδιού.

Οι κάτοχοι του Wii U μπορούν να περιμένουν μια μίξη δράσης-περιπέτειας με στοιχεία RPG στο Chronicles of Teddy: Harmony of Exidus. Οι παίκτες θα πλοηγηθούν μέσα από ορδές από εχθρούς και μάχες με τεράστιους αρχηγούς, θα λύσουν γρίφους, θα μιλήσουν με ντόπιους και θα αποκτήσουν ικανότητες για να επαναφέρουν την ελπίδα στον κόσμο του Exidus. Το παιχνίδι θα διαθέτει κρυμμένα αντικείμενα και περιοχές και bonus quests στο παιχνίδι που θα έχει διάρκεια 30 ωρών gameplay.

Ορίστε μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

  • Τέσσερα Μαγικά Βασίλεια – Εξερευνήστε ένα μαγεμένο πλέγμα κόσμων που δεν έχετε φανταστεί! Συλλέξτε μαγικούς τόμους για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες περιοχές και να προχωρήσετε την ιστορία!
  • Φέρτε τους Κακούς! – Γιγάντια αφεντικά και αιμοδιψή τέρατα θα δοκιμάσουν τη δύναμή σας ενώ μάχεστε να σώσετε τον Εxidus, Αναπτύξτε τις ικανότητές σας και προσαρμόστε τις τακτικές σας για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα έναντι του κακού!
  • Musicom – Επικοινωνήστε με τέρατα και χωρικούς συλλέγοντας ρούνους και μαθαίνοντας την αρχαία γλώσσα τους!
  • Θησαυροί – Bonus unlockables, μυστικά αντικείμενα και επιπλέον quests προσθέτους επιπλέον βάθος στο τιτάνιο ταξίδι που σας περιμένει!

Δείτε το αρχικό βίντεο παρουσίασης του παιχνιδιού παρακάτω!

Πηγή

Το Chronicles of Teddy: Harmony of Exidus κυκλοφορεί στο Wii U στις 31 Μαρτίου

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων