Το Collectible Badge Center προσθέτει badges από το Animal Crossing: Happy Home Designer

31 Ιούλ

badge-center-ac-hhd-656x394

Νέα εβδομάδα με ανανέωση για το Collectible Badge Center.   H Nintendo ενημέρωσε την ιαπωνική εφαρμογή της στο 3DS με κονκάρδες βασισμένες στο Animal Crossing: happy Home Designer.

Οι παίχτες μπορούν να διακοσμήσουν το κεντρικό μενού του 3DS τους με 14 πάνελ και κονκάρδες, συμπεριλαμβανομένου και χαρακτήρες όπως οι Isabelle, Lottie, Goldie και Villlager – χωρίς να αναφέρουμε τα διάφορα αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι.  Επίσης, η εφαρμογή έχει πρόσβαση σε τρία πάνελ με διάφορα χαρακτηριστικά.

Πηγή

Το Collectible Badge Center προσθέτει badges από το Animal Crossing: Happy Home Designer

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων