Το Corpse Party για το 3DS αξιολογήθηκε από την ESRB και εκδόθηκε από την XSEED

12 Απρ

corpse-party

Η 3DS έκδοση του περιβόητου παιχνιδιού τρόμου, Corpse Party, το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι στην Ιαπωνία με τον τίτλο “Corpse Party: Blood Covered …Repeated Fear”, αξιολογήθηκε από την ESRB.  Με τον απλό πλέον τίτλο “Corpse Party”, το παιχνίδι έλαβε μια αξιολόγηση “Mature”.  Παράλληλα, η XSEED φαίνεται ως ο εκδότης.

Αυτό δεν επικυρώνει την κυκλοφορία του παιχνιδιού για τη Δύση, αλλά το όνομα της XSEED σίγουρα κάνει πιο ελπιδοφόρα τα πράγματα.

Επιπρόσθετα, μπορείτε παρακάτω να δείτε μια σύνοψη που διαδέχθηκε την αξιολόγηση του παιχνιδιού, αν θέλετε να δείτε περί τίνος πρόκειται:

Πρόκειται για ένα survival-horror adventure game, στο οποίο οι παίχτες βοηθούν μαθητές λυκείου να ξεφύγουν από ένα στοιχειωμένο δημοτικό σχολείο. Από μια προοπτική “από ψηλά”, οι παίχτες εξερευνούν το σχολείο και η διαδραστικότητα είναι άφθονη με διάφορα αντικείμενα και χαρακτήρες. Μερικές ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε συνέπειες που απεικονίζονται ως βιαιοπραγίες: ένας χαρακτήρας να καρφώνεται επανειλημμένα με ψαλίδι, ένας χαρακτήρες να καρφώνεται με μαχαίρι. Επίσης, η βία περιγράφεται και με κείμενο (π.χ: “Το τρίτο θύμα καρφώθηκε στο αριστερό μάτι απροσδιόριστες φορές”, “Κουβάδες αίμα πετάχτηκαν από το κεφάλι μου. Σίγουρα ήταν κόλαση το καθάρισμα μετά…”) Το αίμα απεικονίζεται συχνά κοντά στα πτώματα και όταν οι χαρακτήρες τραυματίζονται.  Το παιχνίδι περιλαμβάνει κάποιες υποδηλωτικές αναφορές στους διαλόγους (π.χ: “Big t*ts does it for you, eh”; “If you don’t, I’ll email you a beautiful crotch shot—so watch out; “He grabbed me and forced me down, then began unbuttoning my blouse…”) Σε μια σκηνή, χαρακτήρες που κάνουν μπάνιο απεικονίζονται με σαπουνόφουσκες να καλύπτουν τα ‘επίμαχα’ σημεία. Οι λέξεις “f**k” Και “a*shole” εμφανίζονται επίσης στους διαλόγους.

Πηγή

Το Corpse Party για το 3DS αξιολογήθηκε από την ESRB και εκδόθηκε από την XSEED

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων