Το Dragalia Lost έκανε τζίρο 16 εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες δύο εβδομάδες

12 Οκτ
Το Dragalia Lost έκανε τζίρο 16 εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες δύο εβδομάδες

Το καινούργιο RPG Dragalia Lost που κυκλοφόρησε στις mobile συσκευές η Nintendo σε συνεργασία με την CyGames σπάει ταμεία. Δείτε παρακάτω πως τα πάει σχετικά με άλλες κυκλοφορίες.

Dragalia Lost και CyGames

Πίνακας τζίρου για το χρονικό κυκλοφορίας των δύο εβδομάδων.

Η Sensor Tower έκανε μια νέα αναφορά στο Dragalia Lost, παιχνίδι της Nintendo και Cygames. Η είδηση βέβαια εδώ είναι πως ο τίτλος έκανε 16 εκατομμύρια δολάρια τζίρο μέσα σε δύο εβδομάδες. Ξεπέρασε το Animal Crossing: Pocket Camp’s που έκανε of $9.8 εκατομμύρια το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ως τώρα η Ιαπωνία είναι πρώτη σε αγορές με 69%. Ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες με 16%. Τέλος το Χονγκ Γκονγκ, Ταϊβάν, και Μακάο κάνουν το υπόλοιπο 15%.

Βάσει της κάθε πλατφόρμας, το App Store έχει το 60% των συνολικών πωλήσεων. Ο τίτλος είναι τώρα στην #19 θέση των iOS εφαρμογών στην Ιαπωνία και #512 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι στην #10 θέση στην Ιαπωνία σε τζίρο και #62 στην Αμερική.

Στο Google Play, το Dragalia Lost είναι στην #10 θέση στην Ιαπωνία για δωρεάν παιχνίδια και #184 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τέλος ο τζίρος στην πλατφόρμα του Android είναι #5 στην Ιαπωνία και #32 στην Αμερική.

Τα υπόλοιπα παιχνίδι πάντως της Nintendo φαίνεται να τα πηγαίνουν εξ ίσου καλά. Το Fire Emblem Heroes είναι σταθερά πρώτο. Ελπίζουμε τα συγκεκριμένα χρήματα να επενδυθούν ανάλογα σε παιχνίδια του Switch ή ακόμα καλύτερες παραγωγές στις moblie συσκευές.

Πηγή

Το Dragalia Lost έκανε τζίρο 16 εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες δύο εβδομάδες

| iOS/Android, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων