Το Dragon Quest VIII θα έχει ένα νέο τέλος στο 3DS, και μετά την ολοκλήρωση του θα παρέχει ένα νέο dungeon

07 Αυγ

dragon-quest-viii-3ds-scan2-656x875

 

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Jump,το παιχνίδι Dragon Quest VIII θα πάρει ένα νέο τέλος. Το περιοδικό παρέχει μόνο ορισμένα στοιχεία λέγοντας τα εξής: “μια εκπληκτική ανάπτυξη”, “έξω φρενών ο βασιλιάς Clavius,” και “ο πρωταγωνιστής παθαίνει κατάθλιψη».

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση του Dragon Quest VIII, το Jump αναφέρει ότι οι παίκτες μπορούν να αναλάβουν ένα νέο dungeon που ονομάζεται “The Ultimate Trial”, και περιλαμβάνει παίκτες που ψάχνουν για ένα “μοβ σεντούκι θησαυρού” που ποτέ δεν έχει ξανά εμφανιστεί.

 

Το Dragon Quest VIII θα έχει ένα νέο τέλος στο 3DS, και μετά την ολοκλήρωση του θα παρέχει ένα νέο dungeon

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων