Το Dual Core έρχεται σύντομα στο Wii U eShop, βίντεο

29 Ιαν

dual-core-656x369

To twin-stick shooter των Gray Fin Studios με τίτλο  “Dual Core” έρχεται σύντομα στο Wii U eShop. Η ανάπτυξη έχει ολοκληρωθεί και σύντομα θα κατατεθεί στη Nintendo για έγκριση. Θα το έχουμε στη διάθεσή μας Φεβρουαριο ή Μαρτιο.

Τα Gray Fin Studios είπαν τα παρακάτω για τον επερχόμενο τίτλο τους:

Το Dual Core είναι ένα ζωντανό, φουτουριστικό “twin-stick” shooter, που εστιάζει στο τοπικό συνεργατικό multiplayer (για μέχρι 4 παίκτες 4 players). Πολλά ρομπότ, πολλά λέιζερ, πολλοί εξωγήινοι, πολλές εκρήξεις! Οι πολυάριθμες επιρροές από τα arcades είναι παντού, αλλά πιο νόστιμες με ένα πολύχρωμο μοντερνο στιλ, μια γενναιόδωρη μερίδα sci-fi ίτντριγκας και μια δόση RPG ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! Δεν είναι arena shooter (αν και υπάρχει ένα arcade mode για αυτό το σκοπό), υπάρχει ένα πλήρες story mode μια τόνους από χειροποίητες πίστες να εξερευνήσετε και να παλέψετε.

Το Dual Core αναπτύσσεται αρκετά χρόνια τώρα και αρχικά ξεκίνησε ως παιχνίδι για κινητά/tablets – ωστόσο, κάποια στιγμή, κατάλαβα πως πολύ λίγα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια σε κινητά. Τα *περισσότερα* ήταν στο Wii U και κυρίως λόγω του τοπικού multiplayer. Οπότε αποφάσισα να εμπιστευτώ τα ένστικτά μου και αυτό έγινε το επίκεντρο – στόχος μας είναι οι παίκτες να περάσουν καλά, να δουλέψουν μαζί, να γελάσουν και (περιστασιακά) να φωνάξουν ο ένας στον άλλο! Μια από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις ως παίκτης ήταν το συνεργατικό Gauntlet όταν ήμουν παιδί κι αυτό παραμένει μια δυνατή επιρροή.

Αλλά δεν είναι μόνο το multiplayer – ακόμα και στο μονό, δεν παίζετε μόνοι. Ο φίλος σας ο Corby είναι μαζί σας και πολεμά σε όλο το παιχνίδι. Οπότε κατά κάποιο τρόπο είναι co-op multiplayer, ακόμα κι αν δεν είναι.

Δείτε ένα βίντεο παρουσίασης για το Dual Core παρακάτω.

Πηγή 1, Πηγή 2

Το Dual Core έρχεται σύντομα στο Wii U eShop, βίντεο

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 6 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων