Το First-person shooter Swap Fire αναπτύσσεται για το Wii U

29 Ιαν

Swap-Fire-02-656x369

Η Midnight Status είναι στα τελειώματα του Swap Fire, το πρώτο παιχνίδι της αυτόνομης ομάδας. Είναι ένα νέο FPS που έρχεται στο Wii U eShop.

Ορίστε μια σύντομη περιγραφή:

Όταν πυροβολείτε τον αντίπαλό σας, ανοίγετε μια wormhole που αλλάζει τη θέση σας. Πετάξτε τον από τις άκρες στη Drop Zone ή κυριαρχήστε στο χάρτη στο Control Point. Ακονίστε τις ικανότητές σας στο Story Mode ή παίξτε Soccer. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, να προσέχετε το χωροχρόνο σας…

Ο χειρισμός του Swap Fire είναι σίγουρα μοναδικός. Το παιχνίδι αξιοποιεί μόνο το Wii Remote το οποίο θα κρατάτε οριζόντια.

swap-fire-controls

Όσον αφορά το χειρισμό, η Midnight Status είπε:

Για μια στιγμή. FPS μόνο με Wii remote; Αυτό είναι ΤΡΕΛΑ!

Δείτε πως έχει το πράγμα: Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καταπληκτικό/διασκεδαστικό multiplayer για τον καναπέ. Ως τώρα, το Wii U έχει χίλια διαφορετικά χειριστήρια.

Θέλαμε να το κάνουμε απλό και ΔΙΚΑΙΟ με το χειριστήριο που έχουν όλοι, το Wii remote.

Καταλαβαίνουμε πως φαντάζει παλαβός για FPS ο χειρισμός, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα είναι διασκεδαστικός μετά από ένα λεπτό.

Πηγή 1, Πηγή 2

Το First-person shooter Swap Fire αναπτύσσεται για το Wii U

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 2.016 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων