Το Gear.Club 2 έρχεται αποκλειστικά στο Switch

16 Οκτ
Το Gear.Club 2 έρχεται αποκλειστικά στο Switch

Σε όσους σας έχουν λείψει βόλτες με αμάξια από το πρώτο Gear.Club σας έχουμε ευχάριστα νέα. Το καινούργιο Gear.Club 2 έρχεται αποκλειστικά στο Switch.

Το Gear.Club 2 είναι αποκλειστικό στο Switch

Η αποκάλυψε Microïds το Gear.Club Unlimited 2. Είναι η συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε στο τέλος του 2017. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Switch αν και λίγο ρηχό σε σχέση με τι κυκλοφορεί στον ανταγωνισμό. Πολύ καλή προσπάθεια όμως από το στούντιο πάρα αυτά.

Σε αυτή την νέα προσθήκη στην σειρά θα μπορείτε να ταξιδέψετε περίπου τρεις χιλιάδες χιλιόμετρα σε δρόμους βουνοκορφών, σε φυσικά πάρκα, στην μέση της ερήμου, και σε παραλιακές όδους.  Θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε πάνω από 250 αγώνες, πρωταθλήματα, αποστολές και προκλήσεις. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 50 αδειοδοτημένα οχήματα από διάσημους οίκους όπως Porsche 718 Boxster, 918 Spyder, 911 GT2RS, Dodge Viper, Lotus 3-Eleven ή την McLaren 720s.

Περιμένουμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες για να κρίνουμε την ποιότητα του τίτλου. Πάντως αν δούμε την πρώτη προσπάθεια της Microïds στο είδος φαίνεται πως έχουν το απαραίτητο ταλέντο. Τα παιχνίδια μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν βάση στις φυσικές αντιδράσεις των οχημάτων σε σχέση με το περιβάλλον. Η μηχανή γραφικών του Gear.Club είχε πολύ καλή απόκριση στο χειρισμό όλων των οχημάτων σε δρόμους με βροχή, χιόνι και άμμο.

Ελπίζουμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην συνέχεια του Gear.Club 2.

Το Gear.Club 2 δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αλλά πολλά καταστήματα έχουν ορίσει στις προ παραγγελίες τις 4 Δεκεμβρίου. Θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και υλική μορφή.

Το Gear.Club 2 έρχεται αποκλειστικά στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων