Το Gunman Clive HD Collection έχει πωλήσει 9.000 αντίτυπα στο Wii U

18 Ιαν

gunman-clive-hd-collection-1-656x369

To Gunman Clive HD Collection χτύπησε το Wii U eShop τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έκτοτε, το παιχνίδι έχει πουλήσει περίπου 9.000 αντίτυπα, σύμφωνα με το δημιουργό Bertil Hörberg. Στον αριθμό αυτό δεν περιλαμβάνονται οι ιαπωνικές πωλήσεις, αν και ο αντίκτυπος του παιχνιδιού εκεί ήταν πολύ μικρός.

Στο Wii U, το Gunman Clive HD Collection πούλησε σχεδόν το δεκαπλάσιο αριθμό αντιτύπως σε σχέση με την έκδοση του Steam και δεδομένου πως τα παιχνίδια είναι επίσης διαθέσιμα και στο 3DS eShop, ο αριθμός αυτός είναι αξιοσέβαστος.

Διαβάστε τα σχόλια του Hörberg παρακατω.

Για να θέσω το γενικό πλαίσιο, το Gunman Clive HD Collection έχει πουλήσει 9000 αντίτυπα μέχρι στιγμής (χωρίς να υπολογίσουμε την Ιαπωνία, για την οποία δεν έχω ακριβή νούμερα ακόμα αλλά οι αρχικές αναφορές που είχα δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικές). Δεν είναι καταπληκτικός αριθμός αλλά είναι επικερδής: Και φαντάζομαι πως υπάρχει μεγάλος αριθμός από χρήστες του Wii U που έχουν ήδη ένα 3DS, οπότε δε με εκπλήσσει που πολλοί δεν αγοράζουν δεύτερη φορά το ίδιο παιχνίδι. Επίσης, οι πωλήσεις του είναι περίπου δεκαπλάσιες από τις αντίστοιχες στο Steam. Βέβαια, δεν προώθησα και πάρα πολύ εκείνη την έκδοση και δεν έχω πολλούς γνωστούς στον ειδικό τύπο που να ασχολούνται με το PC

Πηγή

Το Gunman Clive HD Collection έχει πωλήσει 9.000 αντίτυπα στο Wii U

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων