Το Gunslugs 2 προγραμματίστηκε για το 3DS eShop

02 Αυγ

gunslings-2

Η OrangePixel και η Engine Software ανακοίνωσε σήμερα ότι το Gunslugs 2 έρχετε τον Οκτώβριο στο 3DS eShop,

Το Gunslugs 2 περιέχει “υπερβολική δράση, χάος και εκρήξεις”  αν και η “τρέλα” του δεν θα πρέπει να την πάρετε τόσο σοβαρά. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μία μίξη από “γρήγορο πιστολίδι” και “στοιχεία από τις αγαπημένες σας ταινίες και άλλες αναφορές από το 1990 και 1980 ”

Ορίστε η περίληψη της επίσημης ιστορίας:

Ο Μαύρος Στρατός από Πάπιες επέστρεψε με νέα σχέδια κυριαρχίας και αυτήν την φορά θέλουν να κατακτήσουν ολόκληρο τον Γαλαξία! Οι πύργοι τους καλύπτουν τον πλανήτη με τα σήματα τους και χρησιμοποιούν παντού εξωγήινη τεχνολογία. Ευτυχώς οι Gunslugs ήρθαν εδώ για να τους σταματήσουν.

Το Gunslugs 2 περιέχει 7 κόσμους με 8 επίπεδα ανά κόσμο και ένα αφεντικό στο τέλος. Όλα τα επίπεδα δημιουργούνται εκείνη την ώρα. Επίσης, το παιχνίδι έρχεται μαζί με μία ιστορία,  arcade mode και καθημερινές αποστολές. Επιπλέον υποστηρίζετε και το Στερεοσκοπικό 3D.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το trailer.

Το Gunslugs 2 προγραμματίστηκε για το 3DS eShop

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων