Το Harry’s Spot της Θεσσαλονίκης και τουρνουά Super Smash Bros. Wii U

29 Ιούν

11269317_1623384751210717_6775718333099646255_o

Η γνωστή παροιμία όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ είναι γνωστή. Έτσι η ομάδα του Nintendo Next κίνησε ξημερώματα Παρασκευής για την συμπρωτεύουσα για να καλύψουμε το Super Smash Bros. τουρνουά που είχε διοργανώσει το Koi Play σε συνεργασία με το μαγαζί Harry’s Spot.

Βεβαίως δεν υπήρχε μόνο Smash στο συγκεκριμένο γεγονός αλλά σαν Nintendo ιστότοπος πρέπει να ευλογήσουμε τα “γένια” μας πως το συγκεκριμένο παιχνίδι βρίσκετε παντού. Επίσης η ομάδα του Koi Play είχε οργανώσει ένα απόγευμα γεμάτο παιχνίδια fighting και πολύ Cosplay από τα αγόρια και κορίτσια της ομάδας. Επειδή είμαστε λίγο ανυπόμονοι και θέλουμε να δείξουμε μερικά στιγμιότυπα από την βραδιά σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους πρωταγωνιστές στο Τουρνουά Smash.

Koi Smash Tour

Θα έχουμε ακόμα περισσότερο υλικό για να σας δείξουμε σε σύντομο μελλοντικό αφιέρωμα με συνεντεύξεις από τα παιδιά της ομάδας αλλά επιπλέον ανακοινώσεις από το Nintendo Next North.

Μείνετε εδώ που χτυπάει η καρδία της ελληνικής Nintendo κοινότητας. Play On Nintendo.

Το Harry’s Spot της Θεσσαλονίκης και τουρνουά Super Smash Bros. Wii U

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων