Το Hive Jump καθυστερεί για μετά το πρώτο τρίμηνο του 2016

10 Μαρ

WiiU_HIVEJUMP_Screenshot_04-656x369

Το Hive Jump είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Δυστυχώς όμως, καθυστερεί. Η Graphite Lab τώρα αφήνει ένα ασαφές παράθυρο για το 2016.

Στην τελευταία ενημέρωσή του στο Kickstarter, το στούντιο εξήγησε πως η καθυστέρηση επήλθε γιατί το παιχνίδι δεν είναι στο σημείο όπου ήλπιζαν όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία. Η ομάδα επίσης λέει πως ανέλαβε κι άλλες εργασίες εν παραλλήλω, κάτι που καθυστέρησε την ανάπτυξη, αλλά παρ’ όλα αυτά η δημιουργία προχωρά κανονικά.

Διαβάστε την τελευταία ενημέρωση της Graphite Lab μεταφρασμένη παρακάτω:

Οι καθυστερήσεις είναι γτπ. Μας τη σπάει να τις μαθαίνουμε και ακόμα περισσότερο να τις ανακοινώνουμε. Δυστυχώς, η κυκλοφορία του Hive Jump καθυστερεί για μετά το πρώτο τρίμηνο. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι απλός και είναι πως το παιχνίδι δεν έχει προχωρήσει όσο θέλαμε όταν κάναμε την ανακοίνωση.

Γνωρίζαμε πως η μεγάλη κλίμακα του παιχνιδιού θα ήταν πρόκληση να πετύχουμε και γι’αυτό την αναφέραμε στα ρίσκα και τις προκλήσεις του Kickstarter. Συνεχίσαμε να επενδύουμε στο παιχνίδι, πέρα από το Kickstarter budget του επειδή πιστεύουμε σ’αυτό και θέλουμε να σας παραδόσουμε την καλύτερη δυνατή έκδοσή του. Αλλά η ανάπτυξη του παιχνιδιού πέραν του budget έχει επιβραδύνει πολύ τα πράγματα.

Εξερευνήσαμε τις επιλογές μας – εκδότες, χρηματοδότηση από τρίτους και άλλες επιλογές για να επιταχύνουμε το παιχνίδι, αλλά η τρέχουσα κατάσταση είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε την αυτοχρημοτοδότηση. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ισοροπούμε την ανάπτυξη με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας στους πελάτες μας (κάτι που μας επιτρέπει να προχωράμε πέρα από τους πόρους που κερδίσαμε στο Kickstarter).

Τα καλά νέα είναι πως, με βάση τους υπολογισμούς μας σχετικά με το πόση δουλειά έχει μείνει στο παιχνίδι και πόση δουλειά κάναμε κατά μέσο όρο τα τελευταία δύο χρόνια, το Hive Jump θα κυκλοφορήσει το 2016. Ελπίζουμε να σας παρέχουμε πιο συγκεκριμένη ημερομηνία στις επόμενες δύο ενημερώσεις το πολύ.

Ευχαριστούμε που μας υπομένετε στα καλά και τα κακά του κύκλου ανάπτυξης. Όσον αφορά τις κοινότητες του Kickstarter, είστε οι καλύτεροι! Είστε πολύ υπομονετικοί και με κατανόηση και το εκτιμούμε βαθύτατα.

Πηγή 1Πηγή 2

Το Hive Jump καθυστερεί για μετά το πρώτο τρίμηνο του 2016

| indies, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων