Το Hyrule Warriors: All-Stars έρχεται στο 3DS!

10 Ιούν

hyrule-warriors-3ds-656x352

Η έκδοση του Hyrule Warriors που γνωρίσαμε στο WiiU έρχεται στο 3DS προσφέροντας δύο επιπλέον χαρακτήρες της σειράς Zelda, την Tetra και τον King of Red Lions γνωστοί από το Wind Waker.

H οθόνη αφής προσφέρει απεικόνιση του χάρτη αλλά και ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό που δεν υπήρχε στην αρχική έκδοση την εναλλαγή, σε πραγματικό χρόνο παιχνιδιού, μεταξύ των διαθέσιμων χαρακτήρων. Τέλος όποιοι αποκτήσουν την έκδοση του 3DS και παράλληλα είναι κάτοχοι της έκδοση του WiiU θα μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν τους δύο νέους χαρακτήρες στο οικιακό σύστημα τους.

Το Hyrule Warriors: All-Stars έρχεται στο 3DS!

About The Author
-
 • glaros

  Η μεταφορά των χαρακτήρων ανάμεσα στα δυο συστήματα έχει να κάνει με όλους τους συνδυασμούς disc/digital μορφής του game ?

  • inboygr

   Αν κατάλαβα καλά το ερώτημα, θα μπορούν να μεταφέρονται οι Tetra και King of Red Lions από την έκδοση του 3DS σε αυτήν του WiiU. Δεν είπαν τίποτα για τους υπόλοιπους και προφανώς η μεταφορά των συγκεκριμένων χαρακτήρων δεν απαιτεί να είσαι κάτοχος κάποιου συγκεκριμένου DLC στην οικιακή έκδοση.

 • DimoSonic

  για νεο 3ΔΣ μονο να φανταστω…, και να το ηθελα στο υ θα το παιρνα

  • JimLink

   Από το βίντεο στο boxart του παιχνιδιού δεν υπάρχει το εικονίδιο “Only for new Nintendo 3DS” όπως υπάρχει στο Xenoblade, οπότε λογικά θα παίζει σε όλα τα μοντέλα του 3DS. Πράγμα που είναι εντελώς εντυπωσιακό κατόρθωμα. Ίσως στα new 3DS να απεικονίζεται καλύτερα το game όπως με την περίπτωση του MH4U.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων