Το ισπανικό Amazon έχει στη λίστα του το Just Dance: Disney Party 2 για Wii U και Wii

16 Αυγ

just-dance-disney-party-1-656x369

 

H Ubisoft έφερε το Just Dance: Disney Party το 2012.  Βασισμένοι σε πληροφορίες ενός καταστήματος, υποθέτουμε πως το παιχνίδι θα λάβει και ένα sequel.

To Amazon Spain έχει στη λίστα του το Just Dance: Disney Party 2 για διάφορες κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων και των Wii U και Wii.  Επίσης, υπάρχει μια ημερομηνία για την κυκλοφορία του στη σελίδα του προϊόντος για τις 22 Οκτώβρη.

Η Ubisoft, βέβαια, δεν έχει ανακοινώσει το Just Dance: Disney Party 2, αλλά θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον.

Πηγή

Το ισπανικό Amazon έχει στη λίστα του το Just Dance: Disney Party 2 για Wii U και Wii

| Wii, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων