Το κατάστημα της Nintendo στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει T-shirt μπλουζάκι αγοράζοντας το Super Mario Maker με προπαραγγελία

10 Ιούλ

super-mario-maker-pre-order-uk-shirt

 

Το κατάστημα της Nintendo στο Ηνωμένο Βασίλειο δέχεται πλέον προπαραγγελίες για το Super Mario Maker,  και οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα μπόνους T-shirt μπλουζάκι με την αγορά τους.

Δύο διαφορετικά πακέτα μπορείτε να προλάβετε όσο είναι διαθέσιμα. Υπάρχει το βασικό πακέτο με το παιχνίδι και αυτό με την 8-bit φιγούρα Mario amiibo να περιλαμβάνεται.
Οι τιμές των πακέτων είναι στα 55.58€ και 69.47€ αντίστοιχα.

Το Super Mario Maker θα κυκλοφορίσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το κατάστημα της Nintendo στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει T-shirt μπλουζάκι αγοράζοντας το Super Mario Maker με προπαραγγελία

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!
 • DimoSonic

  Τι λενε οι κλέφτες !
  55€ για να παιχνίδι ,που εσύ φτιαχνεις τι πίστες ,ε ΟΧΙ !
  Δεν είμαι πρόβατο !,οποιος είναι κορόιδο ας το πάρει !
  Αν έκανε 20ρικο ,όπως το Minecraft ,θα το αγοραζα ,αλλά 55ρικο δεν είμαστε καλά ,καθόλου καλά !

  • glaros

   Φτιάχνεις εσύ τις πίστες αλλά θα έχεις υλικά από τέσσερα Mario games.

   • DimoSonic

    Άμα κάνει έστω price drop σε 40€ θα το πάρω ,αλλά όχι φέτος ,διότι θα πάρω capture για τα βίντεο μου ,και 2 διαμάντια για το GameCube και Starfox zero.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων