Το LEGO Jurassic World μπαίνει στο Ευρωπαϊκό eShop του Wii U την επόμενη εβδομάδα

24 Ιούν

lego_jurassic_world

Η επίσημη κυκλοφορία του LEGO Jurassic World για το Wii U στην Ευρωπαϊκή αγορά έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα,σύμφωνα με καταχώρηση που βρέθηκε σε κατάστημα με είδη τεχνολογίας. Το παιχνίδι θα πρέπει να είναι διαθέσιμο από τις 30 Ιουνίου.

Στη πραγματικότητα, αναφερόμενοι στις 30 Ιουνίου, θα πρέπει να απευθύνονται στη κυκλοφορία του όχι μόνο στο ψηφιακό κατάστημα, αλλά και στη κυκλοφορία του στα ράφια των καταστημάτων σε μορφή Wii U βιντεοπαιχνιδιού. Το LEGO Jurassic World ήδη κυκλοφόρησε και για το Nintendo 3DS από τις 12 Ιουνίου, αλλά η έκδοση του Wii U δεν την ακολούθησε ακόμα. Αυτό θα πρέπει να πάψει, επιτέλους, να ισχύει, την επόμενη εβδομάδα!

Το LEGO Jurassic World μπαίνει στο Ευρωπαϊκό eShop του Wii U την επόμενη εβδομάδα

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων