Το Mario Kart TV website κλείνει στις αρχές Απριλίου

09 Μαρ

mario-kart-tv-656x328

Στις αρχές του νέου μήνα, η Nintendo θα κλείσει τον ιστότοπο Mario Kart TV. Αυτό θα συμβεί στις 9 το πρωί της 5ης Απριλίου, ώρα Ελλάδος. Η σελίδα Mario Kart TV έχει την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο:

Η σελίδα Mario Kart TV, που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε βίντεο από το Mario Kart 8 με τα καλύτερα στιγμιότυα θα κλείσει στις 11:00 PM PT τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016. Είμαστε ευγνώμονες σε όσους τη χρησιμοποιήσαν από το 2014.

Ακόμη και μετά το κλείσιμό της, θα μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε το Mario Kart TV και να ανεβάσετε highlights μέσα από το Mario Kart 8. Τα Highlight videos που ανεβάσατε στο YouTube από το παιχνίδι δε θα διαγραφούν με το κλείσιμο της σελίδας.

Η Nintendo δεν έπιασε λεπτομέρειες σχετικά με το κλείσιμο της σελίδας Mario Kart TV. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά, δείτε εδώ.

Πηγή 1Πηγή 2

Το Mario Kart TV website κλείνει στις αρχές Απριλίου

| Nintendo, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων