Το Mega Blaziken στο Pokemon Shuffle

20 Ιούλ

blaziken-ps

Μια νέα πρόκληση ξεκίνησε στο Pokemon Shuffle, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στους παίχτες να αποκτήσουν μια Mega stone για το Blaziken.  Αν, λοιπόν, τερματίσετε μέσα στους 12.000 καλύτερους παίχτες τις Ευρώπης μέχρι τις 27 Ιουλίου – τέλους του event, θα κερδίσετε ένα Blazikenite με τη λήξη του διαγωνισμού.

Ως συνήθως, μην ξεχνάτε το Check In button για την ενημέρωση του παιχνιδιού και την απόκτηση πρόσβασης στο event.  Τέλος, μην απογοητευτείτε αν δεν τα καταφέρετε!  Όλοι όσοι συμμετέχουν κερδίσουν ένα jewel για την προσπάθειά τους!  Καλή σας τύχη!

Πηγή

Το Mega Blaziken στο Pokemon Shuffle

| 3DS, eShop, Νέα | 2.015 Σχόλια
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων