Το Mega Lucario ήρθε ξανά στο Pokemon Shuffle

13 Ιούλ

lucario

Για τρίτη φορά, το Mega Lucario ήρθε στο Pokemon Shuffle για να σας προκαλέσει, δίνοντάς σας μία ακόμη ευκαιρία να αποκτήσετε το Lucarionite, που δε θα μπορούσατε να έχετε διαφορετικά.

Αν ήδη έχετε αποκτήσει το αντικείμενο, θα πάρετε δυο Jewels σαν έπαθλο. Ωστόσο, αν δεν τα καταφέρατε ακόμη, θα πρέπει να είστε μέσα στους 15.000 καλύτερους της Ευρώπης για να μπορέσετε να δώσετε Mega μορφή στο Lucario σας.

Ως συνήθως, μην ξεχνάτε το Check In button για την ενημέρωση του παιχνιδιού ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο event.  Το event θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου.  Καλή τύχη!

Πηγή

Το Mega Lucario ήρθε ξανά στο Pokemon Shuffle

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων