Το μέγεθος του αρχείου του Dragon Quest VIII

04 Αυγ

PAD_AACJ_20120719_ol

 

Σήμερα στην Ιαπωνική αγορά κυκλοφόρησε από τη Square Enix η download card για το παιχνίδι Dragon Quest VIII, με τη μορφή που έχει η παραπάνω εικόνα. Επιπλέον, γνωρίζουμε το μέγεθος του αρχείου του παιχνιδιού. Το Dragon Quest VIII θα καταλάβει 3.6 GB (περίπου 28,800 blocks) σε χώρο σε μία κάρτα μνήμης SD.

Το Dragon Quest VIII έρχεται στην Ιαπωνία στις 27 Αυγούστου. Η ψηφιακή του έκδοση είναι διαθέσιμη για αυτόματη μεταφόρτωση πριν από την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Ιαπωνικό eShop.

 

 

Το μέγεθος του αρχείου του Dragon Quest VIII

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων