Το μέγεθος του αρχείου του Pokemon Super Mystery Dungeon (βίντεο)

18 Αυγ

super-pokemon-mystery-dungeon-boxart-656x586

 

Η Nintendo ενημέρωσε την ιστοσελίδα της που έχει ως αντικείμενο το Pokemon Super Mystery Dungeon με επιπλέον λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Πλέον γνωστοποιήθηκε ότι το παιχνίδι θα καταλαμβάνει χώρο των 1.8GB (περίπου 14,400 blocks).

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως το Pokemon Super Mystery Dungeon υποστηρίζει το StreetPass και τη λειτουργία της τοπικής ασύρματης επικοινωνίας. Η πρώτη λειτουργία είναι αυτή που σας επιτρέπει να περάσετε το helper (βοηθό) Pokemon σας σε άλλους παίκτες ενώ η δεύτερη είναι αυτή που σας επιτρέπει να σώσετε άλλους ανθρώπους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο βίντεο (μικρής διάρκειας) από την ιστοσελίδα:

 

 

Το μέγεθος του αρχείου του Pokemon Super Mystery Dungeon (βίντεο)

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων