Το μέγεθος του αρχείου του Senran Kagura 2: Deep Crimson

18 Αυγ

1439801190419-1342053884-656x492

 

Το Senran Kagura 2: Deep Crimson, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά raunchy beat-’em-up (ξύλο και λαγνεία) στο eShop του 3ds, και θα καταλαμβάνει 17308 blocks από τη μνήμη του (περίπου 2.16 GB) .

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 27 Αυγούστου, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του για τη Βόρειο Αμερική.

 

Το μέγεθος του αρχείου του Senran Kagura 2: Deep Crimson

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων