Το Mighty No. 9 καθυστερεί, ο νέος στόχος τώρα είναι το πρώτο τρίμηνο του 2016

06 Αυγ

mighty-no-9

To Mighty No. 9 υπέστη μια σημαντική καθυστέρηση. Στα φόρουμ των χρηματοδοτών επιβεβαιώθηκε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Μιλώντας για την καθυστέρηση, η ομάδα πίσω απο το Mighty No. 9 δήλωσε:

Φυσικά, είναι σημαντικό να εξηγήσουμε το γιατί ακριβώς καθυστερεί το παιχνίδι. Όπως έχουμ επει στις ενημερώσεις των υποστηρικτων μας, όλος ο πυρήνας του παιχνδιού είναι σε πλήρη και ολοκληρωμένη κατάσταση. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα σφάλματα και θέματα σχετικά με το online κομμάτι του παιχνιδιού. Αυτα τα θέματα επηρεάζουν άμεσα την απόλαυση του παιχνιδιού, οπότε πήραμε την απόφαση να τα δουλέψουμε πριν την κυκλοφορία. Αυτή τη στιγμή, η Comcept και οι συνεργάτες της εργάζονται σε πλήρη ισχύ για την επίλυση και επιδιόρθωση των προβλημάτων πριν την κυκλοφορία.

Και να θυμάστε: Το Mighty No. 9 αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Τώρα μπορεί να αργήσει μέχρι και το Μάρτιο του 2016.

Πηγή 1 , Πηγή 2

Το Mighty No. 9 καθυστερεί, ο νέος στόχος τώρα είναι το πρώτο τρίμηνο του 2016

| 3DS, eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων