Το Monster Hunter X θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 28 Νοεμβρίου

21 Ιούλ

monster-hunter-x-date-jp

 

Σύμφωνα με την Capcom που έκανε την ανακοίνωση στο Monster Hunter tsudoi θα κυκλοφορήσει ο τίτλος στις 28 Νοεμβρίου στα 58,000 γιεν και οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν από 1 Αυγούστου.

Επίσης ανακοινώθηκε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει συλλεκτικό πακέτο με New 3DS που θα έχει αποκλειστικό εξωτερικό σχεδιασμό και θα στοιχίζει στα 260,000 γιεν.

Επιπλέον δύο καινούργια θέματα για το λογισμικό του 3DS θα κυκλοφορήσουν στο eShop και θα διατίθενται δωρεάν σε όσους πάρουν ψηφιακά τον τίτλο. Το Nargacuca επιστρέφει από το Monster Hunter Freedom και Ultimate Monster Hunter 3.

Oι παίχτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τον τίτλο στο Tokyo Game Show τον Σεπτέμβρη και θα κυκλοφορούν βίντεο με παρουσίαση των όπλων από την 1 Αυγούστου μέχρι τις 7.

Το Monster Hunter X θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 28 Νοεμβρίου

| 3DS, eShop, New 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων