Το Mortal Kombat 11 έρχεται στο Switch

07 Δεκ
Το Mortal Kombat 11 έρχεται στο Switch

Κατά την διάρκεια των The Game Awards ανακοινώθηκε το Mortal Kombat 11. Αυτό που δεν περιμέναμε όμως ήταν η προσθήκη του παιχνιδιού για την κονσόλα της Nintendo.

Mortal Kombat 11 για το Switch

Ο Ed Boon συν δημιουργός και συνεχιστής της σειράς Mortal Kombat στη σύγχρονη εποχή βγήκε στην σκηνή σήμερα το πρωί για ανακοινώσει το βραβείο για τον καλύτερο αθλητικό ή μηχανοκίνητο αθλητικό τίτλο της χρονιάς. Εκεί που όλοι περιμέναμε να δούμε τους διαγωνιζόμενους στην παρουσίαση του βίντεο είδαμε κάτι διαφορετικό.

Μας έσκασε στα μούτρα ένα καταπληκτικό βίντεο παρουσίασης του καινούργιου Mortal Kombat 11 με νέα μηχανή γραφικών και νέα τεχνολογία απαράμιλλης βίας. Σαν ένα ακόμα χτύπημα η μάχη μεταξύ του Scorpion και του Raiden μας έκανε να νοσταλγήσουμε επικές στιγμές του 1995 και να αναφωνήσουμε Toasty από την κυκλοφορία του Mortal Kombat 3.

Πέρα βέβαια από το τρομερό hype που δημιουργήθηκε από όλους τους οπαδούς της σειράς ανακοινώθηκε και για το Nintendo Switch! Οι Nintendo χρήστες είχαν να δουν παιχνίδι Mortal Kombat από την εποχή του Wii όπου κυκλοφόρησε για τελευταία φορά το Mortal Kombat Armageddon. Χάσαμε όλη την σειρά από την κυκλοφορία του Mortal Kombat 9 μέχρι σήμερα.

Κερδίζουμε διπλά βέβαια διότι η έκδοση του Switch θα είναι και φορητή πέρα από οικιακή. Το τελευταίο φορητό Mortal Kombat ήταν η επανακυκλοφορία του Mortal Kombat Ultimate 3 στο DS.

Για όσους βιάζονται να προ παραγγείλουν υπάρχει bonus χαρακτήρας ο αυτοκράτωρ του Έξω Κόσμου Shao Kahn.

Mortal Kombat 11 Bonus Character Shao Kahn

Ο εφιάλτης των παιδικών μου χρόνων. Ο Super σπασμένος χαρακτήρας Shao Kahn είναι pre order bonus χαρακτήρας.

Η νέα μηχανή γραφικών φαίνεται εντυπωσιακή πάντως με τόνους αίμα και σπασμένα κόκαλα να διαγράφονται ρεαλιστικά στην οθόνη.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα τρέχει το παιχνίδι στην κονσόλα.

Το Mortal Kombat 11 έρχεται στο Switch

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων