Το νέο τεύχος του CoroCoro δείχνει το μυστηριώδες νέο Pokémon

11 Αυγ

corocoro91516

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δει σχέδια από το τι φαίνεται να είναι ένα νέο Pokémon που το παρατήρησαν οι fans όσο έβλεπαν την ταινία “Pokémon the Movie: Hoopa and the Clash of Ages” στον κινηματογράφο στην Ιαπωνία. Αν και δεν μπορούμε να δούμε πως ήταν ακριβώς, έμοιαζε αρκετά με μία σταγόνα. Την προηγούμενη βδομάδα, το είδαμε ακόμα καλύτερα, έχοντας μερικές λεπτομέρειες ακόμα, όπως και το χρώμα του. Τώρα, φαίνεται ότι η CoroCoro είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο μυστηριώδες Pokémon στο επόμενο της τεύχος.

Αν και το τεύχος δεν έχει πολλές λεπτομέρειες για το νέο Pokémon, εκτός από κάποιες φωτογραφίες, είναι καλό να έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα του. Το Pokémon αναμένετε να φανερωθεί πλήρως στην ταινία “Pokémon The Movie XY” που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή, τον επόμενο χρόνο. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε την πλήρης σελίδα από τη CoroCoro:

corocoro9151

Το νέο τεύχος του CoroCoro δείχνει το μυστηριώδες νέο Pokémon

| Nintendo, Νέα | 2.017 Σχόλια
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων