Το Oceanhorn έρχεται σε κονσόλες της Nintendo

15 Οκτ
Το Oceanhorn έρχεται σε κονσόλες της Nintendo

Το Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 ως mobile game. Προσφάτως όμως, ξεκίνησαν μεταφορές σε κονσόλες.

Ήδη,το Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas έχει κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και το Xbox One. Σε μια ανακοίνωση, η εταιρεία διανομής FDG Entertainment είπε πως η κυκλοφορία στα νέα συστήματα έχει σπρώξει τις πωλήσεις πάνω από το εκατομμύριο. Το ίδιο σμείωμα αναφέρει πως το Oceanhorn έρχεται και σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης και μιας «κονσόλας της Nintendo».

Από την αρχή της εμφάνισής του, το παιχνίδι δέχεται συγκρίσεις με το The Legend of Zelda. Είναι ένα action-adventure που διαθέτει «συναρπαστικό storytelling, 3D γραφικά που κόβουν την ανάσα και καταπληκτικό gameplay». Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε ένα βίντεο που δείχνει το παιχνίδι εν δράσει.

 

Πηγή

Το Oceanhorn έρχεται σε κονσόλες της Nintendo

| eShop, indies, iOS/Android, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων