Το Okami HD για το Switch έρχεται και στην Ευρώπη

17 Μαΐ
Το Okami HD για το Switch έρχεται και στην Ευρώπη

Το Okami είναι το καλύτερο παιχνίδι Zelda μετά το Ocarina of Time και πριν το Breath of the Wild και επιτέλους έρχεται και στο Switch!

Θα βρείτε όλα όσα γνωρίζουμε παρακάτω:

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Okami HD στην Ευρώπη

Γνωρίζαμε ήδη πως το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε στις 9 Αυγούστου στην Ιαπωνία, χάρη στο περιοδικό Famitsu. Επειδή όμως εδώ δεν είμαστε Ιαπωνία, δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση ούτε κάποια επιβεβαίωση… μέχρι χθες!

Πλέον, μετά από μια επίσημη ανακοίνωση δια στόματος (ή μάλλον Twitter) Capcom ξέρουμε πως θα το δούμε την ίδια μέρα και στα μέρη μας!

 

 

Το παιχνίδι θα προσφέρει επίσης διάφορες μεθόδους χειρισμού. Πέρα από το παραδοσιακό χειριστήριο, αν παίζετε σε portable mode θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την touchscreen για να τις απαραίτητες «πινελές». Εναλλακτικά, αν παίζετε σε docked ή tabletop mode, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Joy-Con σαν πινέλο χάρη στα motion controls

 

 

Καταπληκτικά νέα, σωστά; Σχεδόν.

Ως είθισται, οι κάτοχοι Switch αναζητούν και physical edition. Η Capcom δεν άργησε να σκοτώσει αυτές τις ελπίδες σχεδόν αμέσως, επιβεβαιώνοντας πως σε Β. Αμερική και Ευρώπη το παιχνίδι θα το δούμε μόνο μέσα από το eShop.

 

 

Στην Ιαπωνία, φυσικά, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το e-Capcom store θα διαθέσει το παιχνίδι σε μορφή λιανικής και μάλιστα με διάφορα επιπλέον καλούδια. Για την ώρα δε γνωρίζουμε ποιές γλώσσες θα συμπεριλαμβάνει η ιαπωνική έκδοση. Δεδομένου όμως του οτι το Okami δεν έχει voice acting, αν θα υπάρχουν Αγγλικά, τότε ίσως να ενδιαφέρει όσους το θέλουν στα χέρια τους.

 

Τα πρώτα στιγμιότυπα από το Okami HD στο Switch

 

 

Το Okami HD για το Switch έρχεται και στην Ευρώπη

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων