Το Path to Mnemosyne έρχεται στο Switch

24 Απρ
Το Path to Mnemosyne έρχεται στο Switch

Τι γνώμη έχετε για παιχνίδια που είναι απολύτως ψυχεδελικές εμπειρίες; Γιατί το Path to Mnemosyne είναι ένα ακριβώς τέτοιο παιχνίδι!

Τι εννοούμε; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε:

 

Όλες οι λεπτομέρειες για το Path to Mnemosyne

Το παιχνίδι περιγράφεται ως μια υπνωτική περιπέτεια, η οποία διαδραματίζεται μέσα σε μια ατελείωτη «σήραγγα». Ακούγεται περίεργο,αλλά όταν σας πούμε πως στο μονοπάτι αυτό θα εξερευνήσετε το μυαλό σας και θα ανακτήσετε όλες τις χαμένες αναμνήσεις της πρωταγωνίστριας. Πώς;

Μα, φυσικά, λύνοντας έναν σωρό από γρίφους!

Το σίγουρο είναι πως η μυστηριώδης ιστορία, το μινιμαλιστικό σενάριο σε συνδυασμό με τα αλλόκοτα γραφικά, θα κάνουν το Path to Mnemosyne κάτι το ξεχωριστό.

Η ομάδα ανάπτυξης Devilish Games έχει ανακοινώσει πως η Hidden Trap θα αναλάβει την έκδοση του παιχνιδιού για το Switch. Η PC έκδοση αναμένεται μέσα στο «δεύτερο εξάμηνο του 2018», με την έκδοση για τις κονσόλες να αναμένονται αργότερα.

Θα καταφέρετε να φτάσετε στο τέλος του δρόμου;

 

 

Πηγή 1Πηγή 2

 

Το Path to Mnemosyne έρχεται στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων