Το παιχνίδι Castles μπαίνει δυναμικά στο Wii U μέσα στο 2015

29 Ιούν

castles-wii-u-656x309

Η WhootGames φέρνει το adventure/action puzzle (περιπέτεια/δράση/παζλ) παιχνίδι της “Castles” στο Wii U αργότερα, μέσα στο 2015.

Το παιχνίδι ζητά από τους παίκτες να κάνουν αντιστοιχίες για να μεγαλώσει ένας πύργος σε απίθανα ύψη. Τα κάστρα περιλαμβάνουν πάνω από 50 πίστες, ενός παίχτη (single-player) και co-op match- με τρεις μηχανικούς, μια βασική ιστορία (story mode) , επιπλέον ένα παιχνίδι επιβίωσης (Survival) και παιχνίδι εναντίωσης (Versus) .

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για το τρέιλερ του παιχνιδιού.

 

 

 

Το παιχνίδι Castles μπαίνει δυναμικά στο Wii U μέσα στο 2015

| eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων