Το παιχνίδι καρτών Mario hanafuda cards κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα από τη Nintendo στην Ιαπωνία

06 Οκτ

mario-hanafuda

 

Τον επόμενο μήνα, θα κυκλοφορίσει ένα σετ hanafuda καρτών από τη Nintendo. Ο σχεδιασμός των καρτών είναι βασισμένος στη σειρά Mario.

Οι καταναλωτές στην Ιαπωνία μπορούν να βρουν τις κάρτες hanufada στις 15 Νοεμβρίου. Η τιμή τους θα είναι στα 2,160 γιεν, δηλαδή στα 15.95€. 

 

Το παιχνίδι καρτών Mario hanafuda cards κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα από τη Nintendo στην Ιαπωνία

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων