Το παιχνίδι συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο για το Mekazoo θα ξεκινήσει στο PAX Prime

28 Ιούλ

mekazoo-656x311

 

H Good Mood Creators ανακοίνωσε ένα νέο τρόπο παιχνιδιού για το platform παιχνίδι της σε 2 διαστάσεις, το Mekazoo.  Ο τίτλος θα υποστηρίζει τη δυνατότητα παιχνιδιού συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο, όπως αποκαλύφθηκε, και αυτό το νέο mode θα κάνει το ντεμπούτο του στο PAX Prime 2015.

Να λοιπόν το πώς δουλεύει:

Στο Mekazoo, τα mekanimals αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις στα επίπεδα σε ζευγάρια, σαν ομάδα, αλλάζοντας μεταξύ τους με το άγγιγμα ενός πλήκτρου.  Στο παιχνίδι συνεργασίας, κάθε παίχτης χειρίζεται ένα mekanimal, ενώ ο ανενεργός παίχτης χειρίζεται μόνο το “διακόπτη”, για να μεταμορφώσει το ζωάκι του και έτσι δημιουργούνται δυναμικές στιγμές ομαδικότητας και συνεργασίας.

Το να ξεπεραστούν συγκεκριμένα εμπόδια απαιτεί την ικανότητα ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα στο διπλό παιχνίδι, οπότε προκειμένου να συνεχίσουν οι παίχτες σε κάθε επίπεδο, πρέπει να αλλάζουν μεταξύ των δύο χαρακτήρων.  Μερικές φορές οι παίχτες πρέπει να αλλάζουν γρήγορα από τον ένα στο άλλο mekanimal για να προχωρήσουν, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο συγχρονισμός των εναλλαγών αυτών.

Υπάρχουν στο σύνολο 5 mekanimals στο Mekazoo:  τα αρμαντίλο, βάτραχος, ένα μικροσκοπικό καγκουρό, πάντα και ένας πελεκάνος που πετάει ψηλά.

Το Mekazoo έρχεται στο Wii U στο πρώτο τρίμηνο του 2016.  Δείτε μερικές εικόνες και στιγμιότυπα παρακάτω:

Mekazoo

Πηγή

Το παιχνίδι συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο για το Mekazoo θα ξεκινήσει στο PAX Prime

| eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων