Το πιο πρόσφατο Taiko no Tatsuijin παιχνίδι ανακοινώθηκε για το Wii U

22 Αυγ

taiko-wii-u-656x375

 

H Bandai Namco ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο παιχνίδι Taiko no Tatsujin για το Wii U.  Μια εκπομπή η οποία μεταδόθηκε ζωντανά χθες αποκάλυψε την ύπαρξη του Τaiko Drum Master: Atsumete ☆ Tomodachi Dai Sakusen! για την κονσόλα της Nintendo.

H Bandai Namco θα κυκλοφορήσει και ένα σπέσιαλ κουτί για τη 15η επέτειο του τίτλου για όλα τα πρώτα αντίτυπα, όπως απεικονίζεται παρακάτω.  Αυτό θα έρθει με πολλά άλλα μπόνους, εκτός από το παιχνίδι.  Επιπλέον, θα παρατηρήσετε πως το κουτί έχει ένα amiibo logo.

View post on imgur.com

Επιπρόσθετα, το Studio Ghibli φτιάχνει ένα ξεχωριστό είδος animation το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται με το παιχνίδι.  Ακολουθεί μια καλλιτεχνία που αφορά την προώθησή του:

View post on imgur.com

Δυστυχώς δεν έχουμε πολλά στοιχεία για το παιχνίδι ακόμη.  Ωστόσο, έχει κατοχυρωθεί πως ο τίτλος φτάνει στην Ιαπωνία στις 26 Νοεμβρίου.  Αναμένουμε νεότερα σύντομα.

View post on imgur.com

Πηγή 1 Πηγή 2 Πηγή 3

Το πιο πρόσφατο Taiko no Tatsuijin παιχνίδι ανακοινώθηκε για το Wii U

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων