Το Pokemon Safari επιστρέφει στο Pokemon Shuffle

03 Αυγ

ps safari

 

Ένα ολοκαίνουριο Pokemon Safari stage ήρθε στο Pokemon Shuffle και πάλι φέρνει μαζί του ένα σωρό Pokemon, μεταξύ των οποίων και μερικά που δεν μπορείτε να αποκτήσετε με άλλα μέσα.

Η επιστροφή του Pokemon Safari φέρνει μαζί της και τα Furfrou, Staryu, Starmie, Gible, Gabite, and Garchomp.  Κάθε Pokemon θα βγαίνει τυχαία κάθε φορά που παίζετε την πίστα.  Αυτό το νέο Pokemon Safari θα διαρκέσει ως τις 17 Αυγούστου!

Ως συνήθως, μην ξεχνάτε να λάβετε το νέο patch – έκδοση 1.2.10 – για να μπορέσετε να συμμετέχετε στο event! Καλή τύχη!

Πηγή

Το Pokemon Safari επιστρέφει στο Pokemon Shuffle

| 3DS, eShop | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων