Το Pokken θα είναι μέρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος Pokemon στην ανταγωνιστική σκήνη

21 Φεβ

pokken-656x369

Η Nintendo και η The Pokemon Company ανακοίνωσαν ότι το Pokken Tournament θα είναι μέρος του πρωταθλήματος Pokemon που ξεκινάει αυτή την άνοιξη. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα διοργανώνονται από την The Pokemon Company International σε ετήσια βάση. Αυτή την χρονιά θα στέψουν τον Pokken Tournament World Champion αυτό τον Αύγουστο στο Pokemon World Championships που θα γίνει στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι οπαδοί θα μπορούν να λάβουν μέρος μέσω του Pokken Tournament Early Access Competitions που διοργανώνει η Nintendo σε συγκεκριμένα GameStop σε όλη την Αμερική από τον Φεβρουάριο 27 του μήνα. Όλοι οι νικητές των τουρνουά θα παρευρεθούν στους τελικούς που θα γίνουν στο κατάστημα της Nintendo στην Νέας Υόρκη στις 17 Μαρτίου. Οι δύο νικητές του Pokken Tournament Early Access Competitions θα ανταμειφθούν με βραβεία και εισιτήρια για το Παναμερικανικό Pokkemon Πρωτάθλημα του 2016  που θα γίνει τον Ιούλιο 1-3 στο Κολομπούς του Οχάιο. Εκεί θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή στο Pokken για το 2016.

Πηγή

Το Pokken θα είναι μέρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος Pokemon στην ανταγωνιστική σκήνη

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων