Το Pokken Tournament απέκτησε Σήμα Κατατεθέν στην Ευρώπη, γίνεται αναφορά για λειτουργίες NFC

22 Αυγ

pokken

Πριν λίγες μέρες το Pokken Tournament απέκτησε σήμα κατατεθέν στην Ευρώπη. Δεν είναι ξεκάθαρο απο το σήμα το ίδιο αν αυτό αφορά την έκδοση για arcade ή για το WiiU, αλλά το πρώτο δείχνει πιθανότερο. Ο ιδιοκτήτης του σήματος είναι η Pokemon Company, όχι η Nintendo, που συνήθως εκείνη καταθέτει τα σήματα των παιχνιδιών Pokemon.

Στο κείμενο αναγράφονται επίσης τα παρακάτω:

Συσκευές συμβατές με την τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού εύρους (Near field communication – NFC), όπως μπρελόκ κάθε είδους και φιγούρες επιτρέπουν τη μετάδοση, καταγραφή και ανταλλαγή περιεχομένου του video game.

Μπορεί να πάει το μυαλό σας στα amiibo, στην Ιαπωνία όμως τα μηχανήματα Pokken στα arcade έχουν επίσης λειτουργικότητα NFC με κάτι που ονομάζεται BANA Passport, μια κάρτα στην οποία οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν δεδομένα και να τα μεταφέρουν απο το ένα μηχάνημα στο άλλο.

Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo για να μάθουμε στα σίγουρα. Ως τότε, θα σας κρατάμε ενήμερους.

Πηγή, Πηγή 2, Πηγή 3

Το Pokken Tournament απέκτησε Σήμα Κατατεθέν στην Ευρώπη, γίνεται αναφορά για λειτουργίες NFC

| Νέα | 2.016 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων