Το PoPoLoCrois: a Stroy of Seasons Fairy Tale πούλησε το 59% του αποθέματος στην κυκλοφορία του τίτλου

29 Ιούν

popolocrois-trailer-656x369

Η επιστροφή στον κόσμο του PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale ήταν το πιο καλο πουλημένο παιχνίδι στην Ιαπωνία της εβδομάδα που μας πέρασε.

Το παιχνίδι κατάφερε να πουλήσει 46,000 την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του. Αλλά αυτό ήταν μόνο το 59% των αποθεμάτων που είχαν διατεθεί στην αγορά..

Άμα τα συγκρίνουμε με κυκλοφορίες άλλων παιχνιδιών Harvest Moon (Bokujō Monogatari) στο 3DS, η πρώτη εβδομάδα ήταν μέτρια. Harvest Moon: A New Beginning είχε 74.23 ποσοστό επί των πωλήσεων που ήταν 81,000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα το 2012 σε σχέση με το Story of Seasons είχε 73.07 ποσοστό επί των πωλήσεων στα 131,000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα το 2014. Ο τίτλος επίσης ξέφευγε από τα παιχνίδια που είχαν συνηθίσει οι οπαδοί του με αποτέλεσμα να μην τραβήξει πολλούς από αυτούς.

 

Το PoPoLoCrois: a Stroy of Seasons Fairy Tale πούλησε το 59% του αποθέματος στην κυκλοφορία του τίτλου

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων