Το Rayquaza event και η πρόκληση του Mega Garchomp τρέχουν στο Pokémon Shuffle

08 Αυγ

CLyNlZgW8AA6CXY

Το τρίτο θρυλικό Pokemon του Hoenn, το Rayquaza, επιστρέφει στο Pokémon Shuffle! Για όσους δε μπόρεσαν να πιάσουν το πράσινο κτήνος την πρώτη φορά, δίνεται τώρα μια ακόμη ευκαιρία.

Το event θα τρέχει ως τις 17 Αυγούστου. Όπως συνήθως, φροντίστε να ενημερώσετε το παιχνίδι σας για να μπορείτε να πάρετε μέρος στο event. Καλή τύχη!

Την ίδια περίοδο, η πρόκληση του Mega Garchomp τρέχει ταυτόχρονα. Όπως και οι υπόλοιπρε προκλήσεις των Mega Stone, είναι ένας διαγωνισμός για να φανεί ποιοί παίκτες είναι στην υψηλότερη βαθμολογία της περιοχής τους. Αν είστε μέσα στους κορυφαίους 12 χιλιάδες παίκτες της Ευρώπης, θα αποκτήσετε ένα Garchompite για το Mega Garchomp. Αν είστε μέσα στους 16 χιλιάδες καλύτερους, θα πάρετε ένα Attack Power Up, ενώ οι 3 χιλιάδες κορυφαίοι θα πάρουν επιπλέον ένα Mega Speedup μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Όπως συνήθως, ακόμη κι αν δεν τα καταφέρετε, θα σας απονεμηθεί ένα Jewel για την προσπάθεια, οπότε δοκιμάστε το! Δε χάνετε και τίποτα!

Πηγή 1 , Πηγή 2 , Πηγή 3 , Πηγή 4

Το Rayquaza event και η πρόκληση του Mega Garchomp τρέχουν στο Pokémon Shuffle

| eShop, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων