Το Rodea: The Sky Soldier μετακινήθηκε για τις 10 Νοεμβρίου;

03 Αυγ

Rodea-the-Sky-Soldier-Kadokawa-Games-Wii-U-3DS-960x440

Το Rodea: The Sky Soldier αρχική, ήταν να βγει τον Σεπτέμβριο. Όμως, τον Ιούνιο, η NIS America είπε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Τώρα, μπορεί να μετακινήθηκε για τον Νοέμβριο.

Το Best Buy ενημέρωσε τους αγοραστές του παιχνιδιού ότι η ημερομηνία έκδοσης του, άλλαξε για τις 10 Νοεμβρίου. Όμως, αυτό δεν το αναφέρει μόνο το Best Buy αλλά και άλλες εταιρίες όπως το Amazon και το GameStop που άλλαξαν και αυτές τις καρτέλες του Rodea: The Sky Soldier σε αυτήν την ημερομηνία.

Δεν έχουμε ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι συμβαίνει με το Rodea: The Sky Soldier. Μπορεί να είναι λάθη των εμπόρων ή το παιχνίδι μπορεί να άλλαξε η ημερομηνία του για δεύτερη φορά. Θα δούμε αν μπορούμε να πάρουμε κάποια απάντηση από την NIS America.

Το Rodea: The Sky Soldier μετακινήθηκε για τις 10 Νοεμβρίου;

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων