Το Shift DX έρχεται στο 3DS

12 Οκτ

shift-dx

Οι ομάδες ανάπτυξης Choice Provisions, Fishing Cactus και Moragami ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν το Shift DX στο 3DS.

Τα Shift 1 και 2 είναι ένα ζευγάρι απο κλασικά puzzle-platforming παιχνίδια. Ο νέος τίτλος για το 3DS, Shift DX, θα περιέχει πίστες και απο τα δύο, μαζί με 100 νέες πίστες. Κι όλα αυτά με ένα επιπλέον gameplay mode, ένα level editor με QR codes τα οποία μπορείτε να μοιράσετε, “Pop-Art” και “Classic” modes γραφικών και χαρακτήρες απο indie games με τους οποίους μπορείτε να παίξετε.

Το Shift DX έρχεται «σύντομα» στο 3DS σε κανονική και ψηφιακή μορφή. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια περίληψη για το παιχνίδι.

Το Shift DX είναι η επιστροφή της κλασική σειράς Shift. Το παιχνίδι θα περιέχει όλες τις πίστε απο τα Shift 1 και 2, μαζί με 100 ολοκαίνουριες πίστες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για αυτή την κυκλοφορία.

Πολλοί επιχείρησαν να εξομοιώσουν το gameplay του Shift απο την κυκλοφορία του το 2008, αλλά κανείς δεν κατάφερε να πιάσει τη ασταμάτητη, διεστραμμένη φύση της σειράς. Οι παίκτες πρέπει να βρουν το δρόμο τους μέσα απο μια σειρά μπλεγμένα δωμάτια, εξοπλισμένοι μόνο με την ικανότητά τους να «αλλάξουν» το τοπίο. Σας εμποδιζει ένας τοίχος; Γυρίστε την πίστα ανάποδα και κάντε τον τοίχο τρύπα!

Φυσικά, αυτή είναι μόνο η αρχή των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες στο Shift DX. Ο δρόμος προς τη νίκη είναι στρωμένος με μυστήρια αντικείμενα, περίπλοκους περιβαλλοντικούς γρίφους και μια ποικιλία απο θανατηφόρες παγίδες.

Το Shift DX έρχεται στο 3DS σύντομα. Έχουμε σχεδιάσει ψηφιακή και λιανική κυκλοφορία.

Πηγή 1, Πηγή 2

Το Shift DX έρχεται στο 3DS

| 3DS, eShop, indies, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων