Το Shin Megami Tensei IV Final έχει ένα σύστημα για παρτενέρ

08 Οκτ

shin-megami-tensei-iv-final-656x338

Μερικά νέα στοιχεία για το  Shin Megami Tensei IV Final έφτασαν μέσω του Famitsu.

Στο παιχνίδι, η Atlus έχει περιλάβει ένα σύστημα για παρτενέρ.  Αυτό επιτρέπει στους παίχτες να διαλέξουν ένα χαρακτήρα μέσα από μια ομάδα συμμάχων για να τους υποστηρίξει στη μάχη.

Οι διαφορετικοί παρτενέρ θα έχουν τις δικές τους ικανότητες.  Για παράδειγμα οι χαρακτήρες Asahi και Navarre, εξειδικεύονται στην επαναφορά της ζωής ο ένας και ο άλλος στα επιθετικά αντικείμενα και την υποστήριξη με μαγεία.

Κατά τη διάρκεια κάθε γύρου σε μια μάχη, οι παρτενέρ βοηθούν τον πρωταγωνιστή.  Επίσης, αυξάνουν και αυτοί τη δύναμή τους πολεμώντας στο πλευρό σας.  Για παράδειγμα, όταν η Asahi ανέβει level, θα μάθει νέες ικανότητες για να σας γιατρέψει, είτε ανεβάζοντας τη ζωή σας, είτε απομακρύνοντας τα status ailments.

Πηγή

Το Shin Megami Tensei IV Final έχει ένα σύστημα για παρτενέρ

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων