Το SmashAthlon συνεχίζεται στην GameAthlon 2018

03 Ιούν
Το SmashAthlon συνεχίζεται στην GameAthlon 2018

Εχτές τελείωσε η πρώτη φάση του τουρνουά SmashAthlon για το παιχνίδι Super Smash Bros. for Wii U. Πολύ ωραίοι αγώνες όπως και νέα ταλέντα εμφανιστήκαν στους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο όπου ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο gaming event στην Ελλάδα.

Το SmashAthlon συνεχίζεται

Κυριακή 03/06 ώρα 14:00 στο ίδιο μέρος όσοι πέρασαν στο τοπ 12 του τουρνουά να βρίσκονται μια ώρα νωρίτερα στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά. Θα ολοκληρωθεί με νέο set up σε back to back σε ζωντανή μετάδοση από το stream του καναλιού μας στο twitch Nintendo Next Live. Να δούμε πως θα διαμορφωθεί η τελική οκτάδα. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε μερικά νέα ταλέντα στην σκηνή όπως το καταπληκτικό Δημήτρη Τσακνικά, όπου με τον καταπληκτικό Wario μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις περνώντας εύκολα στο πρώτο γύρο του τουρνουά ενάντια στον γνωστό από παίχτη του Smash City League Σώζων Μωραΐτη a.k.a Sozonm7. Αναπάντεχη επιστροφή στην ενεργό δράση από γνωστό μας παίχτη Χρήστο Πίτα a.k.a Cilios όπου έκανε καλή αρχή στον πρώτο γύρο κερδίζοντας τον Γεώργιο Λογοθέτη, άλλα στην συνέχεια τον σταμάτησε ο έμπειρος Γιάννης Βόλης a.k.a Sido, και έπεσε στο losers bracket.

Το τουρνουά όμως είχε και τις εκπλήξεις από παίκτριες γένους θηλυκού. Η Κατερίνα Φράγκου με την Zelda κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Μιχάλη Ντίλο με πολύ καλή εμφάνιση. Στην συνέχεια έχασε από τον παίχτη Άγγελο Ζωχιό a.k.a AkiraGr όπου δυσκολεύτηκε αρκετά ώστε να κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Ike. Στην συνέχεια από το Losers Bracket αρπάξε άλλη μία νίκη από τον Βύρωνα Καρακίτσο προχωρώντας στο Losers Bracket Top 16 όπου την κέρδισε ο Σώζων Μωραΐτης.

Συνέχεια λοιπόν στην GameAthlon για το τοπ 12 του SmashAthlon!

Σας περιμένουμε όλους. Η ομάδα του Nintendo Next και η Smashcore όπως και οι διοργανωτές και όλο το προσωπικό του GameAthlon σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας. Study, Adapt, Prevail and keep on Smashing.

Το SmashAthlon συνεχίζεται στην GameAthlon 2018

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων