Το Splatoon θα λάβει ενημέρωση υποστήριξης (support) την ερχόμενη Τετάρτη

04 Αυγ

splatoon-private-battle-656x369

 

 

Το Splatoon θα υποβληθεί σε κάποια ενημέρωση υποστήριξης την ερχόμενη Τετάρτη. Αυτό βγάζει νόημα, διότι η μεγάλη του ενημέρωση (update) είναι προγραμματισμένη για την ίδια μέρα.

Οι online λειτουργίες του Splatoon θα είναι απενεργοποιημένες ξεκινώντας από τις 5:50 PM PT / 8:50 PM ET (PT=Pacific Time – Επίσημη Ώρα Ειρηνικού / ET = Eastern Time – Ώρα Ανατολικής Ευρώπης). Έπειτα όλα θα επανέλθουν στις 7 PM PT / 10 PM ET. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί όταν θα ξεκινήσει η ενημέρωση!

Το Splatoon θα λάβει ενημέρωση υποστήριξης (support) την ερχόμενη Τετάρτη

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
-

Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny.
Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων