Το Star Sky θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Wii U eShop

23 Αυγ

star-sky-656x369

Η JMJ Interactive είχε δημιουργήσει ένα αργό παιχνίδι εξερεύνησης με την ονομασία  “Star Sky” λίγα χρόνια πριν. Ο τίτλος κυκλοφόρησε σε μερικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των PC, iOS καιAndroid.

Το Star Sky τώρα θα έρθει και στο Wii U, μετά τα επιβεβαίωση του δημιουργού Marten Jonsson στον ιστότοπο Nintendo Everything. Θα είναι διαθέσιμο στη Β. Αμερική και την Ευρώπη μέσω του eShop το Σεπτέμβριο αν όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια περίληψη κι ένα βίντεο για το Star Sky.

Το Star Sky δεν είναι παιχνίδι για όλους. Είναι παιχνίδι αργών ρυθμών με εξερεύνηση διαφορετικών επιλογών. Υπάρχουν μυστικά για να ξεκλειδώσετε και, όσοι φτάσετε στο τέλος, υπάρχουν πολλά πράματα για να σας βάλουν σε σκέψεις. Είναι μια φιλήσυχη εμπειρία και ένα παιχνίδι που σχετίζεται με την απόλαυση της ατμόσφαιρας που μπορεί να σας προσφέρει ο τριγύρω κόσμος. Κάντε τις επιλογές, παρακολουθήστε τι θα συμβεί, ξεκλειδώστε το μυστικό.

Το Star Sky δεν είναι παιχνίδι που θα παίξετε με τις ώρες. Το παίζετε, βλέπετε τι υπάρχει να ανακαλύψετε και το ξαναπαίζετε όσες φορές θέλετε. Κατ’ευχήν, θα επιστρέψετε και θα το τελειώσετε κάποια στιγμή, για να ξεκλειδώσετε το τέλος. Το παιχνίδι υποτίθεται πως είναι μια χαλαρωτική και ατμοσφαιρική εμπειρία που επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας γαλήνιας διάθεσης, παρά για έντονο gameplay. Προσιδιάζει με αλληπειδράσιμο ποίημα. Ένα ποίημα με πολλαπλά τέλη και που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε διαφορετικά σενάρια. Είναι σημαντικό να το παίξετε με την ησυχία σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να το νιώσετε ενώ παίζετε.

Πηγή

Το Star Sky θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Wii U eShop

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων