Το StarFox στο Wii U ήταν να το κατασκευάσει η Monolithsoft

17 Ιούν

 

th_WiiU_StarFoxZero_illu02_E3-1-656x596

“Δεν ψάξαμε πολύ για να πω την αλήθεια. Η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να απευθυνθούμε σε μια εσωτερική ομάδα στην Nintendo όπως την Monolithsoft.”

“Αλλά καταλήξαμε πως δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη ομάδα από την Platinum διότι η συγκεκριμένη ομάδα κατασκευάζει τα πιο όμορφα γραφικά, Θέλαμε να δείξουμε πολύ όμορφα γραφικά με αυτό το παιχνιδι”

Sigeru Miyamoto

O Miyamoto είπε επίσης πως αισθάνονταν εμπιστοσύνη για το συγκεκριμένο Studio διότι ξέρουν να φτιάχνουν καταπληκτικά παιχνίδια και πως έχει αρκετούς ενθουσιώδης Nintendo fans που εργάζονται στην εταιρία .

Επίσης η Platinum Games έχει ιστορικό συνεργασίας με την Nintendo λόγω του δημιουργού Hideki Kamiya όπως ανέφερε ο Miyamoto:

“Άλλο ένα στοιχείο είναι πως έχω συνεργαστεί με το Kamiya, πηγαίνοντας πίσω ακόμα στις ημέρες της Capcom που έφτιαχνε τα Mickey Mouse παιχνίδια. Οπότε έπαιξε και αυτό το ρόλο του.”

Το StarFox στο Wii U ήταν να το κατασκευάσει η Monolithsoft

| Wii U, Ε3, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων